Implant Swiss är ett implantatsystem utvecklat och tillverkat i Schweiz. Systemet finns tillgängligt i tre olika varianter. Bone Level, Tissue Level och i-system. För bekvämlighetens skull är det samma kirurgibricka och protetikbricka för såväl Bone Level som Tissue Level. Det ger dig i kliniken en stor flexibilitet i valet av typ av implantat vid operation utifrån patientens behov.

Våra kunder som arbetar med systemet idag uppskattar systemets precision och genuina kvalitetskänsla. Även det enkla och tydliga borrprotokollet uppskattats av såväl kirurg som assisterande personal.

Implantatens makrodesign ger en hög primär stabilitet som medger vid rätt indikation tidig eller direkt belastning.

Givetvis finns det ett stort utbud av olika protetiska lösningar, allt ifrån singeldistanser i titan till olika former av semifasta konstruktioner med bars eller locators.

För er som arbetar med Implant Swiss erbjuder vi även klinisk konsultation, möjligheten till auskultation, study groups och återkommande utbildning. Såväl i Sverige som utomlands. Ett populärt forum till vilket många användare är anslutna är AIM Academy där det årligen anordnas en rad olika former av forum och kongresser. Du hittar mer information om detta på https://www.alwaysimplantology.com/

För mer information, tveka inte att ta kontakt med oss på Zircosol så skall vi hjälpa er.